Nieuws

Mijn beeld in het Vrijheidspark in Drachten

maandag 15 november 2021 14:13

In het kader van 75 jaar Bevrijding is door Smelne's Erfskip in samenwerking met de Gemeente Smallingerland een plan bedacht voor een nieuw park in Drachten: het Vrijheidspark. Daarin moest ook een beeld komen waarmee de oorlogsjaren verbeeld worden. Uit meerdere inzendingen is mijn werk gekozen voor de realisatie en daar ben ik super trots op! De aanleg van het park is in volle gang, maar hoe mijn beeld er uit gaat zien... dat kan ik helaas nog niet laten zien. Op 14 april 2023 zal het park officieel geopend worden en zal mijn beeld daar geplaatst zijn. Ik nodig u nu al vast van harte uit om daarbij aanwezig te zijn! 

Kunst Collectief Tegendraads (KCT)

donderdag 29 augustus 2019 09:48

In 2018 heeft een groep kunstenaars (inclusief Margôt) met veel plezier deelgenomen aan een expositie in Dorpshuis 't Bynt in Boornbergum in het kader van Culturele Hoofdstad 2018. De samenwerking was zo plezierig dat besloten werd deze voort te zetten in Kunst Collectief Tegendraads (KCT). De bedoeling is dat 2 à 3 keer per jaar een gezamenlijke expositie of happening georganiseerd wordt. In 2019 werd een expositie gerealiseerd in Schouwburg De Lawei en bij Jan Ketelaar (beiden in Drachten). Ook wordt er deelgenomen aan het Draitfestival in Drachten. 

Telefoonnummer vermelden

donderdag 16 augustus 2018 19:49

Als je/u mij benadert met een vraag via mijn mobiele nummer en ik neem niet op spreek dan altijd je telefoonnumer in zodat ik kan terugbellen. Het gebeurt namelijk niet altijd automatisch dat het nummer wordt weergegeven op mijn telefoon. Recent werd mij via de voicemail de vraag gesteld of ik nog schilderlessen geef. Ik kon niet terugbellen omdat er geen nummer werd genoemd. Helaas. Maar nee, ik geef voorlopig geen schilder- of boetseerlessen. 

activiteiten 2e helft 2017

zondag 21 mei 2017 12:45

Op 17 juni zal ik aanwezig zijn op de Kunstmarkt in Leeuwarden, op het Wilhelminaplein/Zaailand. Op 1, 2 en 3 september doe ik weer mee aan de kunstmanifestatie Paradepaadje in de dorpen van de gemeente Littenseradiel (Fr., tussen Sneek en Leeuwarden). Waar ik zal staan is nog niet bekend - dat meld ik dus later nog. Vanaf zaterdag 9 september t/m zondag 5 november zijn in mijn galerie schilderijen te zien van de Groningse kunstenares Trijnie Wubbolt. En daar ben ik heel blij mee want van haar werk krijg je beslist een glimlach op je gezicht. De expositie heet dan ook "Genieten". In de maanden november en december is mijn werk te zien in het gerenommeerde hotel Lunia in Oldeberkoop (Fr.) . 

Schilder- en boetseerlessen 2017

zondag 06 november 2016 11:06

Op verzoek van diverse bezoekers van mijn galerie wil ik 2017 weer schilder- en boetseerlessen aanbieden. U kunt zich hiervoor aanmelden via de contactpagina van deze website en/of mij even bellen op 06-52539055

Boetseerlessen: we werken met zwarte boetseerwas. Het gemaakte beeldje kan je later in brons laten gieten. Lestijd: 3 x dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. Data: 14, 21 en 28 februari. De kosten zijn: 66,- euro incl. materiaal en natuurlijk koffie/thee of iets fris. 

Schilderlessen: we werken met acrylverf op paneel. Lestijd: 5 x een dinsdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur. Data: 7, 14, 21, 28 maart en 4 april. De kosten zijn: 110,- euro incl. materiaal en natuurlijk koffie/thee of iets fris. 

Vanaf zaterdag 4 maart 2017 is de galerie weer open met wederom een gastexposant, namelijk Jacob C. Taekema uit Leeuwarden. Ik verheug me erop zijn werk in mijn galerie te kunnen laten zien t/m zondag 23 april. Zeker de moeite waard om dit te komen bekijken. 

Subcategorieën